Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Turnul Negru Brasov
Biserica Neagra Brasov
Turnul Alb Brasov
Tampa
Livada Postei

Comentarii
Bun venit in Scheii Brasovului...
A treia cutie gasita astazi...
Poarta Schei...Poarta Schei

Poarta Schei


Poarta Schei (Schei Gate) was built in 1827 and is an important landmark in Brasov.

While being there, visit Poarta Ecaterinei (Ekaterine's Gate) and the 2 little parks in front and behind, located a few meters near Poarta Schei. Ekaterine's Gate is much older (built in the XIV century) and was used until 1827 when the Schei Gate was built to better serve the needs of the city. ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Poarta Schei.

Cautati geoascunzisul Poarta Schei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.