Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Crovul Medved
Peretii calcarosi de la izvoarele Cosust
Pestera lui Ion Barzoni
Scarita de lemn spre Scarisoara
Crucea de langa satul Inelet

ComentariiFagul urias - Crovul Medved - Muntii Mehedinti

Fagul urias - Crovul Medved - Muntii Mehedinti


Obiectivul in sine este mai putin important, locatia sa reprezentand insa un punct de reper pentru cei ce doresc sa realizeze un traseu lejer, de o zi, al marilor crovuri mehedintene.

In general, traseul crovurilor, urmeaza, in principal, marcajele punct galben si banda rosie (deficitare pe mari portiuni - la data anuntarii ascunzisului) cu urcare din Plostiniorele pe Varful Pietrele Albe, ceea ce impune un efort considerabil si o lunga coborare de pe varf - prin padure - pe culmea Crovului Medved, acolo unde am amenajat ascunzisul. Aceste ultime neajunsuri...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Fagul urias - Crovul Medved - Muntii Mehedinti.

Cautati geoascunzisul Fagul urias - Crovul Medved - Muntii Mehedinti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.