Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacul Zervesti
Crucea de pe Cleantul Gainii
Tunelul Dragostei
Pietrele Scorilo
Cascadele Sucului

Comentarii
V@lybra_2...Turnul medieval Ruieni

Turnul medieval Ruieni


Turn de observare din vremea romanilor, construit pe drumul roman de la Sarmizegetusa la Tibiscum.

Donjonul Turnul lui Ovidiu pe dealul Turnului, la 2 km de localitatea Turnu Ruieni (aproximativ 10 km de Caransebes Jud. Caras-Severin). Masina o veti parca la cateva sute de metri de turn, de acolo mersul pe jos fiind singura metoda de a va apropia. Cetate de pe dealul Starminita (420m), aproape de valea Sebesului.

Donjon cu baza rectangulara (10, 8x11, 4m, gr=3m),...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Turnul medieval Ruieni.

Cautati geoascunzisul Turnul medieval Ruieni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.