Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Sfantu Gheorghe spre Valcele

Sfantu Gheorghe spre Valcele


This cache is near the road from Sfantu Gheorghe to Valcele. About 4 km from Saint George's city center.

The views are very nice on that road. Also if you come from Saint George go a few km further to see the lakes. The cache container is a 35mm black film canister with a grey lid. ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Obiective turistice din Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Sfantu Gheorghe spre Valcele.

Cautati geoascunzisul Sfantu Gheorghe spre Valcele si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Panorama Sfantu Gheorghe
Dealul Kolcza
Fantana cu paduchi
Buncarul de razboi
Muzeul National Secuiesc Sfantu Gheorghe

Comentarii
Pixel
spre Vilcele...
Prima geocutie...
Sfantu Gheorghe...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.