Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Coloanele de bazalt de la Racos

Coloanele de bazalt de la Racos


Coloanele de bazalt de la Racos

[EN] The Racos Basalts-geological preserve placed in the western part of the Persani Mountains, near Rupea, (on the national road DN Brasov-Sighisoara), with spectacular volcanic basalt structures.

The basalt products are the result of the intraplate magmatic activity in the Transylvanian - Pannonian block from Romania and Hungary, following alpine consolidations....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Cautare geoobiective in Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Coloanele de bazalt de la Racos.

Cautati geoascunzisul Coloanele de bazalt de la Racos si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Cariera Brazi
Craterul vulcanic din Racos
Castelul Sukosd-Bethlen Racos
Fortareata lui Mihai
Locul fosilifer Carhaga

Comentarii
Pixel
Re: Coloanele de bazalt de la Racos...
Impresionant...
Re: Coloanele de bazalt de la Racos...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.