Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Mlastina Valea de Mijloc
Lazaresti
Muzeul de apa minerala Tusnad
Baile Lazaresti
Varful Cetatii I.

Comentarii
Geocutie noua in locul celor vechi...Baile Nadas - Tusnadu Nou

Baile Nadas - Tusnadu Nou


Aflate in centrul unei regiuni cunoscute prin multitudinea izvoarelor de ape minerale, dar mai ales prin amenaj„rile turistice generate de acestea, Baile Nadas, izolate de epicentrul turistic al regiunii din jurul statiunii Baile Tusnad, au un farmec aparte tocmai datorita acestei izolari.

Accesul se face din punctul din care, din DN 12, se desprinde drumul spre satul Tusnadu Nou (spre vest). Exact din acelasi loc, dar spre est, pleac„ un drum de tar„, extrem de prost pentru masini, care ajunge dupa 2,5 km in punctul de unde se desprinde, spre dreapta, un drum de carut„, estompat de iarb„, ce duce, ocolind tarlalele agricole, la bai.

Ne atrag atentia...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Baile Nadas - Tusnadu Nou.

Cautati geoascunzisul Baile Nadas - Tusnadu Nou si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.