Pestera Honu - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Smida (Belis), judetul Cluj

Pestera Honu

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Pestera Honu:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pestera Honu.

Cautati geoascunzisul Pestera Honu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Pestera Tunelul Mic langa Cetatile Radesei la 0.9 km - * Poiana Radesei la 0.98 km - * Cetatile Radesei la 1.36 km - * Varful Piatra Arsa la 2.03 km - * Saua Cumpanatelu la 2.53 km - * Poiana Onceasa la 3.2 km - * Varful Britei la 3.52 km - * Piatra Talharilor la 4 km - * Molhasul Mare de la Izbuc la 6.36 km - * Molhasurile de la Izbuce la 6.69 km - * Taul Negru Groapa de la Barsa la 7.14 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.
- Xyz

Obiective turistice vecine


Moloch
Moloch la 0.74 km. GR2597 Moloch Punct de belvedere
Canyonul minune
Canyonul minune la 1.09 km. GR2598 Canyonul minune Canyonul Meduza
Varful Bohodei
Varful Bohodei
Varful Bohodei - Muntii Bihor.
Padis Ponor
Padis Ponor la 5.7 km
GR1378 Padis Ponor
Boga
Boga la 6.05 km. GR0035 Boga

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.