Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lazaresti
Mlastina Benes
Cozmeni
Baile Soszekfurdo
Mlastina Csemo - Vrabia

Comentarii
Muzeu Tusnad Sat...Muzeul de apa minerala Tusnad

Muzeul de apa minerala Tusnad


Muzeul din centrul satului Tusnad este finantat de Muzeul Secuiesc al Ciucului. Proiectarea si fasonarea expozitiei au fost realizate de Asociatia de Turism si de Ocrotire a Naturii din Miercurea Ciuc si de Fundatia Ars Topia, cu ajutorul unor designeri si studenti din Ungaria si Transilvania, si cu ajutorul localnicilor.

Geoascunzis fara geocutie...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Muzeul de apa minerala Tusnad.

Cautati geoascunzisul Muzeul de apa minerala Tusnad si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.