Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Castelul Lazar - Lazarea

Castelul Lazar - Lazarea


Castelul Lazar din Lazarea este una din cele mai frumoase constructii renascentiste din Ardeal. Castelul si-a capatat forma finala in timpul lui Lázár István IV ca simbol al pozitiei sale – fiind judele regal al scaunelor Ciuc, Gheorgheni si Casin. Sub blazonul sau de pe zidul bastionului stang este mentionat 1632 ca an de definitivare a constructiilor.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Castelul Lazar 2
Castelul Lazar 2
Castelul Lazar 3
Castelul Lazar 3
9047
9047
9048
9048
Sala Cavalerilor
Sala Cavalerilor
Expozitie
Expozitie
Castelul Lazar 4
Castelul Lazar 4
Castelul Lazar 5
Castelul Lazar 5
Desen
Desen
Topoare
Topoare
Acoperis
Acoperis
2833
2833
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Castelul Lazar - Lazarea.

Cautati geoascunzisul Castelul Lazar - Lazarea si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Geocutie suplimentara

    Avand in vedere ca vizitarea castelului este suspendata pentru o perioada nedeterminata, iar ascunzisul se afla in interior, gabor77 a ascuns o geocutie suplimentara in exteriorul castelului...

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.