Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Podul Minciunilor
Biserica catolica Sibiu
Turnul Zincarilor Sibiu
Turnul Olarilor Sibiu
Biserica Sfantul Ioan Sibiu

Comentarii
Re: Sibiu...
Re: Sibiu...
Re: Sibiu...Sibiu

Sibiu


Sibiu

[EN] Sibiu is the most important city in the county of Sibiu. It is situated in the longitude of 24° 29' East (in line with Lyon) and in the latitude of 45° 48? North (in line with Athena), near the geographical center of Romania. Set in the Cibin Depression, the city is near to Fagaras Mountains (about. 20 km), Cibin Mountains (12 km), and Lotrului Mountains (about...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Sibiu.

Cautati geoascunzisul Sibiu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.