Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Sirul Stancilor

Sirul Stancilor


Cutia este amplasata in masivul Piatra Mare, in zona Sirul Stancilor. In zona se poate ajunge pe traseul punct rosu, ce porneste de la Dambul Morii spre Pestera de Gheata.

Data: 28.02.2009
Geoobiectiv cu geocutie ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Valori naturale din Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Sirul Stancilor.

Cautati geoascunzisul Sirul Stancilor si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Pestera cu Gheata Piatra Mare
Prapastia Ursului
7 Scari
Sura de Piatra
Belvedere la valcel

Comentarii
Pixel
Re: Sirul Stancilor...
Sirul Stancilor in aprilie...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.