Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 BFG No.13 - Garasos hid / podul pietonal

BFG No.13 - Garasos hid / podul pietonal


Podul pietonal peste Cris, Oradea, este un pod pentru pietoni, care leaga malurile raului Crisul Repede chiar in inima orasului

Foarte circulat la orice ora, podul e cunoscut de localnici sub numele "Garasos Hid" dupa o taxa ce era perceputa in trecut pentru traversarea sa.

Pe malurile raului cresc copaci minunati pentru care locuitorii sunt nevoiti sa se lupte cu proiecte de "reamenajare" care au distrus deja si betonat malurile raului spre est. Atentie : foarte multa discretie va fi foarte utila....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

vedere
vedere
Cutia
Cutia
Pescarusi
Pescarusi
Malul Crisului 1
Malul Crisului 1
Malul Crisului 2
Malul Crisului 2
Malul Crisului 3
Malul Crisului 3
Podul pietonal 1
Podul pietonal 1
Podul pietonal 2
Podul pietonal 2
Malul Crisului 4
Malul Crisului 4
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. BFG No.13 - Garasos hid / podul pietonal.

Cautati geoascunzisul BFG No.13 - Garasos hid / podul pietonal si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Nostalgie

    Inrt-o plimbare nostalgica la Oradea am gasit geocutia...
  • Garasos hid / podul pietonal

    Am gasit...
  • Dupa o cautare mai indelungata

    Am gasit cutia dupa o cautare mai indelungata...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.