Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Oradea
CET Oradea
Lacul Paleu
Lacul Santaul Mic
Lacul Apateu

Comentarii
Nostalgie...
Garasos hid / podul pietonal...
Re: BFG No.13 - Garasos hid / podul pietonal...BFG No.13 - Garasos hid / podul pietonal

BFG No.13 - Garasos hid / podul pietonal


Podul pietonal peste Cris, Oradea, este un pod pentru pietoni, care leaga malurile raului Crisul Repede chiar in inima orasului

Foarte circulat la orice ora, podul e cunoscut de localnici sub numele "Garasos Hid" dupa o taxa ce era perceputa in trecut pentru traversarea sa.

Pe malurile raului cresc copaci minunati pentru care locuitorii sunt nevoiti sa se lupte cu proiecte de "reamenajare" care au distrus deja si betonat malurile raului spre est. Atentie : foarte...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. BFG No.13 - Garasos hid / podul pietonal.

Cautati geoascunzisul BFG No.13 - Garasos hid / podul pietonal si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.