Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Pietrele Doamnei - Muntii Rarau

Pietrele Doamnei - Muntii Rarau


Pietrele Doamnei de pe creasta masivului Rarau sunt o rezervatie de tip mixt, cu o suprafata de 633 ha, care se afla pe teritoriul administrativ a comunelor Pojorata si Crucea. Formatiunea geologica este foarte spectaculoasa morfologic, si reprezinta un martor important al trecutului geologic, cu vegetatie bogata in specii endemice.

Din orasul Campulung Moldovenesc incepe drumuul care urmareste Valea Izvorului Alb ce urca pe creasta Raraului unde se afla Cabana Rarau la altitudinea de 1.538 metri. 14 km pentru autovehicule, trei-patru ore cu scurtaturi pe poteca de picior, marcaj punct rosu.

De la cabana la Pietrele Doamnei, pe poteca aproximativ un kilometru. Din drumul pe Valea Izvorului Alb se desface pe paraul Limpedea, marcajul crucea galbena, care duce in Varful Rarau si la Cabana Rarau.

Din Campulung Moldovenesc pe valea Caselor, prin rezervatia Moara Dracului in Varful Rarau si la cabana, marcaj cruce rosie.

Din Valea Bistritei in satul Chiril, la Cabana Rarau,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Traseul tematic nr. 1
Traseul tematic nr. 1
Traseul tematic nr. 2
Traseul tematic nr. 2
Pietrele Doamnei - 2
Pietrele Doamnei - 2
Cabana Rarau
Cabana Rarau
Pietrele Doamnei - 3
Pietrele Doamnei - 3
Crapatura
Crapatura
Pietrele Doamnei - 4
Pietrele Doamnei - 4
Loc multifunctional
Loc multifunctional
Pietrele Doamnei - 5
Pietrele Doamnei - 5
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pietrele Doamnei - Muntii Rarau.

Cautati geoascunzisul Pietrele Doamnei - Muntii Rarau si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.