Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cheile Moara Dracului
Cheile Zugreni
Pietrosu Bistritei
Stratele cu Aptycus Pojorata
Cheile Barnaului

ComentariiPietrele Doamnei - Muntii Rarau

Pietrele Doamnei - Muntii Rarau


Pietrele Doamnei de pe creasta masivului Rarau sunt o rezervatie de tip mixt, cu o suprafata de 633 ha, care se afla pe teritoriul administrativ a comunelor Pojorata si Crucea. Formatiunea geologica este foarte spectaculoasa morfologic, si reprezinta un martor important al trecutului geologic, cu vegetatie bogata in specii endemice.

Din orasul Campulung Moldovenesc incepe drumuul care urmareste Valea Izvorului Alb ce urca pe creasta Raraului unde se afla Cabana Rarau la altitudinea de 1.538 metri. 14 km pentru autovehicule, trei-patru ore cu scurtaturi pe poteca de picior, marcaj punct rosu.

De la cabana la Pietrele Doamnei, pe poteca aproximativ un kilometru. Din drumul pe Valea Izvorului Alb...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pietrele Doamnei - Muntii Rarau.

Cautati geoascunzisul Pietrele Doamnei - Muntii Rarau si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.