Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cheile Banitei
Ruinele castrului roman Jiguru Mare
Cheile Crivadiei
Lac Jiet
Parangul Mic

Comentarii
Geocutie care apare si pe alt site...
Am vizitat pestera...
Pestera Bolii...Pestera Bolii

Pestera Bolii


Pestera Bolii este situata la limita nordica a municipiului Petrosani, la 700m de la drumul E79 Petrosani-Hateg.

Pestera a fost sapata de paraul Jupaneasa in stancile de calcar jurasic, si are o lungime totala de 455m. Masina se poate parca in parcarea amenajata in apropierea intrarii in pestera.

Din parcare se coboara scarile de beton spre intrarea in pestera, si chiar inainte de intrarea in pestera se merge pe cararea din dreapta circa 50m. Atentie la relieful stancos accidentat, cu crevase!...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pestera Bolii.

Cautati geoascunzisul Pestera Bolii si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.