Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Piatra Puscata
Scarita de lemn spre Scarisoara
Crucea de langa satul Inelet
Crovul Medved
Pestera lui Ion Barzoni

ComentariiPoiana Beletina - Muntii Mehedinti

Poiana Beletina - Muntii Mehedinti


Poiana Beletina este cel mai mare, ca întindere (cca 1,5 km) dintre crovurile Munților Mehedinți, fiind și la extremitatea nordică a lanțului de crovuri ce debutează la sud cu Ploștina.

In capătul estic al poienii, acolo unde aceasta este cea mai larga, se mai afla, azi , 4 stane, fata de cele vreo 20 cate existau acum 20 de ani. Crovul este spart la extremitatea sa sudica de Fueroaga Beletinei, pe unde se poate cobori in valea Cernei, fie direct (nemarcat in partea a doua a traseului, dar pe poteca pastorala), fie trecand in Fueroaga Tamnei (pe marcaj triunghi...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Poiana Beletina - Muntii Mehedinti.

Cautati geoascunzisul Poiana Beletina - Muntii Mehedinti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.