Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacul Campu lui Neag
Lacul Valea de Pesti
Cascada Ciomfu
Taul Tapului
Campusel

ComentariiCheile Butii

Cheile Butii


Geocutia Cheile Butii este situata in apropierea cabanei Cheile Butii din muntii Retezat.

Masina poate fi parcata in parcarea din apropierea cabanei, situata la 900m altitudine. Drumul spre geocutie este aproape orizontal la inceput, pana la un mic baraj de captare a apei din paraul Buta. De acolo cararea urca relativ abrupt, spre dreapta, pana la altitudinea de 940m la geocutie. ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheile Butii.

Cautati geoascunzisul Cheile Butii si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.