Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Acumularea Berceni
Lacul Greaca Cercani
Mlastina Neajlovului
Lacul Singureni
Lacul Cernica

Comentarii
Re: Geocutie lipsa la Podul prabusit...
Podul disparut...
Geocutie lipsa la Podul prabusit...Podul prabusit si disparut

Podul prabusit si disparut


Pe traseul primei cai ferate romanesti, Filaret-Giurgiu, inaugurata in 1869, astazi nu mai circula nici un tren. Intre Gradistea si Falastoaca, unde trenul ar traversa raul Arges se afla doua poduri. Cel vechi, sapat la baza pilonilor de lacomia celor de la balastiere, s-a prabusit in 2005. Cel nou, n-a fost terminat si zace abandonat de multi ani.

Valea Argesului, care ar fi trebuit sa fie transformata in visul de port fluvial al Bucurestiului a ramas in stadiul de santier abandondat dupa 1989.

Lacul Mihailesti este singurul cat de cat terminat, desi probabil nu a fost umplut niciodata la capacitatea proiectata. Putin mai la sud se afla acum deja ruinele unei dane fluviale ce nu a fost terminata niciodata,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Podul prabusit si disparut.

Cautati geoascunzisul Podul prabusit si disparut si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.