Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Podul prabusit si disparut

Podul prabusit si disparut


Pe traseul primei cai ferate romanesti, Filaret-Giurgiu, inaugurata in 1869, astazi nu mai circula nici un tren. Intre Gradistea si Falastoaca, unde trenul ar traversa raul Arges se afla doua poduri. Cel vechi, sapat la baza pilonilor de lacomia celor de la balastiere, s-a prabusit in 2005. Cel nou, n-a fost terminat si zace abandonat de multi ani.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Podul nou ...
Podul nou ...
Podul neterminat
Podul neterminat
Pilon inclinat
Pilon inclinat
Podet suspendat
Podet suspendat
Cruce
Cruce
Piloanele podului prabusit
Piloanele podului prabusit
Trecerea peste podet
Trecerea peste podet
Capatul caii ferate
Capatul caii ferate
Trecerea oprita pe pod
Trecerea oprita pe pod
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Podul prabusit si disparut.

Cautati geoascunzisul Podul prabusit si disparut si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
 • Cutia a disparut de 2 ori

  Apoi am abandonat acel ascunzis, in schimb a fost inlocuita de o alta cutie, apropiata...
 • Podul disparut

  Am transformat tipul ascunzisului in punct de interes, POI...
 • Geocutie lipsa la Podul prabusit

  Un loc interesant cu un pod neterminat, un pod prabusit si un podet suspendat...
 • Gasita

  Gasita de xcyrus si sharkx 26-09-2008...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.