Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacul Mogosa
Lacul Lapus
Lacul Albastru Baia Sprie
Lacul Dobricel
Rezervatia fosilifera Chiuzbaia

Comentarii
Detalii...
Re: Pasul Cavnic...
Pasul Cavnic...Pasul Cavnic

Pasul Cavnic


Aflat in nordul indepartat al tarii, intr-o veche zona miniera din Maramures, cu peisaje minunate si locuri unice.

Regiunea este bogata in minereuri si am aflat de ea din multele roci expuse la muzeul de Geologie din Bucuresti. Astazi minele sunt in mare parte inchise, dar se dezvolta puternic turismul local si ca statiune de ski cu partii proaspat construite.

Cutia se afla pe drumul dinspre Strambu Baiut catre Cavnic, in zona inalta a pasului Cavnic. In apropiere...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pasul Cavnic.

Cautati geoascunzisul Pasul Cavnic si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.