Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Parcul dendrologic Gurghiu

Parcul dendrologic Gurghiu


Comuna Gurghiu este o localitate din judetul Mures, situata la 14 km de Reghin. Este atestata documentar inca din anul 1248. In evul mediu aici a existat o cetate medievala si un castel care a servit ca resedinta principiilor Transilvaniei.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Castel
Castel
Intrare
Intrare
Pavilioane
Pavilioane
Sarcofag
Sarcofag
Ruinele cetatii
Ruinele cetatii
Sapaturi arheologice
Sapaturi arheologice
Sala subterana
Sala subterana
Capela
Capela
Pavilioane
Pavilioane
Statuie
Statuie
Parc dendrologic
Parc dendrologic
Frunze
Frunze
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Parcul dendrologic Gurghiu.

Cautati geoascunzisul Parcul dendrologic Gurghiu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Parcul dendrologic Gurghiu

    ...
  • Hot Spicy Geocoin

    Salut, Am mentionat pe rejtekhely...
  • Dupa o ploaie zdravana

    Timp in care am stat sub un pavilion, am gasit poteca ce duce sus pe deal...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.