Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Padurea Mociar
Baile Jabenita
Ideciu de Jos
Baile sarate Ideciu
Piatra Orsovei Ibanesti Padure

Comentarii
Parcul dendrologic Gurghiu...
Hot Spicy Geocoin...
Re: Parcul dendrologic Gurghiu...Parcul dendrologic Gurghiu

Parcul dendrologic Gurghiu


Comuna Gurghiu este o localitate din judetul Mures, situata la 14 km de Reghin. Este atestata documentar inca din anul 1248. In evul mediu aici a existat o cetate medievala si un castel care a servit ca resedinta principiilor Transilvaniei.

Cetatea Gurghiului se afla pe un deal impadurit, care domina Gurghiul. Castelul in stil baroc, avand si elemente renascentiste a fost folosit ca resedinta de vanatoare de imparatul austriac Rudolf. Cetatea Gurghiului a fost distrusa in anul 1708, iar ruinele acesteia au fost folosite la reconstructia castelului.

Parcul dendrologic a fost amenajat in anul 1740...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Parcul dendrologic Gurghiu.

Cautati geoascunzisul Parcul dendrologic Gurghiu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.