Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Piatra Crinului - Parangul Mic

Piatra Crinului - Parangul Mic


La geocutie se ajunge din Petrosani, cu masina pâna la statia de telescaun Parang (45°23.610N, 23°26.772E), apoi se urca cu telescaunul (program 8-16) si de acolo se merge pe jos spre Vârful Parângul Mic (45°23.289N, 23°29.475E, 2074m).

Geocutia este situată chiar în apropierea potecii care urcă spre vârf, la circa 10-15 minute de mers pe jos de la telescaun, în apropierea unui grup de stânci denumit Piatra Crinului, unde într-o arie protejată crește planta Potentilla Haynaldiana.

Conținutul inițial al geocutiei:
- Logbook;
- Creion;
- Notă explicativă;
-...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Atractii turistice Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra Crinului - Parangul Mic.

Cautati geoascunzisul Piatra Crinului - Parangul Mic si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.