Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Vila Franka Sighisoara

Vila Franka Sighisoara


Camping Vila Franka

Data: 22.06.2008
Tip ascunzis: Geocutie traditionala

[EN] Sighisoara is a city on the Tarnava Mare river in Mures county, Romania. It is a popular tourist destination, due to its well-preserved walled old town. The landmark of the city is the Clock Tower, a 64 m high tower built in 1556, today a museum of history. Other interesting sights are the Sighisoara Citadel, a 12th Century Saxon edifice, the historic center of the city....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Atractii Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Vila Franka Sighisoara.

Cautati geoascunzisul Vila Franka Sighisoara si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Lacul Serches
Turnul cu ceas Sighisoara
Zidurile cetatii Sighisoara
Monumentul Skariatin
Turnuletul La Chip

Comentarii
Pixel
Re: Vila Franka Sighisoara...
Re: Vila Franka Sighisoara...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.