Pestera Sfantului Chiriac - Tazlau - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Tazlau, judetul Neamt

Pestera Sfantului Chiriac - Tazlau

Masa lui Stefan Voda si Pestera Sfantului Chiriac - Muntii Tarcau...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Pestera Sfantului Chiriac - Tazlau:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pestera Sfantului Chiriac - Tazlau.

Cautati geoascunzisul Pestera Sfantului Chiriac - Tazlau si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* La deget la 12.37 km - In zona Stogul de piatra, pe cumpana de ape dintre Tazlaul Sarat si Tazlau, gasim in padure o multime de formatiuni stancoase interesante. * Varful Cracu Geamana Toaca la 13.34 km - * Lacul Negritesti la 21.05 km - * Locul fosilifer Agarcia la 25.73 km - * Dealul Vulpii la 25.89 km - Dealul Vulpii - Botoaia - Ochiul de Stepa. * Locul fosilifer Cozla la 27.01 km - * Biserica de la Kontumac la 31.27 km - Despre existenta unei carantine, la postul de frontiera din Pasul Ghimes-Palanca, se vorbeste intr-un document din anul 1764; iar biserica ce a fost construita pentru a deservi personalul postului de frontiera dateaza din 1782. * Lacul Lates la 31.36 km - * Cetatea Rakoczi la 31.48 km - Cetatea Rakoczi, aflata la granita dintre comunele Palanca si Ghimes-Faget, a fost ridicata tocmai in legatura cu granita, dar, in vremea aceea, dintre Austro-Ungaria si Moldova. * Padurea Corhanei la 31.51 km - * Faleza raului Trotus la 32.48 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.
- Judetul Neamt

Obiective turistice vecine


Schitul Mastacan
Schitul Mastacan
Infiintat in 1996 de trei maici de la M-rea Varatec, schitul se pustieste dupa 1999, chiar dupa ce i se construise o bisericuta de lemn.
Lacul Veselaru
Lacul Veselaru
Lacul are lungimea maxima de 50 m, latimea medie de  30 m si adancimea maxima de 12 m.
La Deget
La Deget
Locatia este descrisã deja pe site ca punct de interes.
Biserica de lemn din Luminis
Biserica de lemn din Luminis
Vechea biserica a satului Luminis - numele din 1965 al satului Iapa - (comuna Piatra Soimului) a fost ridicata in 1874 din barne de brad fixate pe talpi de stejar asezate pe  temelie de piatra.
Piatra cu ceaun
Piatra cu ceaun
Pe cumpana de ape dintre Tazlaul Sarat si Tazlau, pe partea impadurita dinspre localitatile Bolatau si Zemes, in zona Stogul de Piatra, gasim o multime de formatiuni stancoase interesante.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.