Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cheile Intregalde

Cheile Intregalde


Data: 21.06.2008
Tip ascunzis: Geocutie traditionala

[EN] Intregalde Gorges is a complex reservation represented by an abrupt relief, made of sharp peaks and towers, and it preserves a nature monument, the edelweiss (Leontopodium alpinum), at one of the lowest altitudes in the country.

It was formed by the piercing that Galda Valley made through a limestone bar and it is 1500 m long. 25 less-developed caves lie in...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Excursii

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheile Intregalde.

Cautati geoascunzisul Cheile Intregalde si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Piatra Cetii
Cheile Rametului
Piatra Bulzului Poiana Galdei
Piatra Craivii
Panorama Poiana Inimii

Comentarii
Pixel
Re: Cheile Intregalde...
Re: Cheile Intregalde...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.