Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Izvorul Muresului
Izvorul Oltului
Fagul Inalt Gheorgheni
Tincani
Capela Sfanta Inima Gheorgheni

Comentarii
Re: Pestera Sugau...
Pestera Sugau...
Cutie noua la pestera Sugau...Pestera Sugau

Pestera Sugau


Data: 08.07.2007
Tip ascunzis: Geocutie traditionala

[EN] The Sugo Cave is the biggest cave in Giurgeu Mountains, with 1021 m total lenght of galleries, 142 m extension and 67 m dislevelment.

The cave has 3 fossile levels above its active passage. It is rich in speleothems like aragonite crystals and concretions, helictites and mace-like stalactites. Only the first 120 m from the cave's entrance are easily accessible...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pestera Sugau.

Cautati geoascunzisul Pestera Sugau si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.