Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Baile Dungo
Ocland
Mormantul reginei Reka
Craciunel
Ruinele cetatii Reka

ComentariiRuinele cetatii Kustaly

Ruinele cetatii Kustaly


Pornind spre stanga drumului judetean (spre sud), dupa o plimbare de aproximativ 50 de minute ajungem la cetatea Kustaly. Sunt de fapt ruinele unei cetati medievale, intr-o padure de fag, la altitudinea de 786 m, avand forma ovala (65x35 m).

[EN] The Kustaly-castle is a registered archeological reservation in Harghita county. The medieval ruins can be seen on Lapjas Peak at 786 m altitude. A 4 m deep moat belonged to the castle. The pottery findings indicate that it was probably built in the 11-12th century. The stones of the formerly high walls were used for road-building in 1900. ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Ruinele cetatii Kustaly.

Cautati geoascunzisul Ruinele cetatii Kustaly si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.