Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Poarta Dracilor Valea Milcovului
Rezervatia geologica Reghiu-Scruntaru
Fosta Manastire Mera
Groapa Deleanului
Manastirea Dalhauti

ComentariiFocul Viu - Andreiasu de Jos

Focul Viu - Andreiasu de Jos


Focurile Vii reprezinta unele dintre cele mai spectaculoase fenomene naturale, nu foarte multe in tara noastra, cele despre care stim noi fiind concentrate in Subcarpatii Vrancei.

Reprezinta aprinderi spontane - de la Soare - a emanatiilor de gaze (hidrocarburi cu concentratii mari in metan) ce provin din activitatea magmatica si reusesc sa-si faca loc spre suprafata prin fisurile stratelor de gresie. Cele mai cunoscute sunt cele de la Andreiasu de Jos, zona fiind inclusa intr-o rezervatie naturala cu valoare geologica si peisagistica. Au mai fost semnalate...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Focul Viu - Andreiasu de Jos.

Cautati geoascunzisul Focul Viu - Andreiasu de Jos si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.