Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Suhardul Mic
Cabina panoramica Piatra Ghilcos
Belvedere Ghilcos
Gradina Zanelor
Piatra Ghilcos

Comentarii
Sensurile de parcurgere traseu...
Lacul Rosu...Lacul Rosu

Lacul Rosu


Geocutia Lacul Rosu

[EN] We start from the Lacu Rosu restaurant. Behind the Lacu Rosu motel there is a path that leads through the forest. After 250 m we reach the Stone Balcony look out. From here we climb for a while and then we descend to the tail of the lake. Seek for the cache hidden in the woods. From here we follow the red cross.

We go around the lake along the forest road....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Rosu.

Cautati geoascunzisul Lacul Rosu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.