Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Stancile Turnuri
Lacul Ciucas
Izvorul din paraul Minei
Mofeta Baile Tusnad
Mofeta lui Nelu

Comentarii
Re: Stanca Soimilor...
Re: Stanca Soimilor...
Trekking GeoKret 1...Stanca Soimilor

Stanca Soimilor


Geocutia Stanca Soimilor. Acest ascunzis este recomandat doar celor care poseda o conditie fizica foarte buna si nu le e rau de inaltime.

Pornim de la intersectia strazilor Garii si Ciucas si urmarim drumul pietruit spre stanga, care ne va conduce la lacul Ciucas. Drumul trece peste calea ferata, atentie mare, trecerea este exact intr-o curba. Apoi trecem podul Oltului. Aici drumul se desparte in doua. Cel din stange ne duce la campingul Univers. Cel din dreapta este marcat cu triunghi rosu si urca in padure....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stanca Soimilor.

Cautati geoascunzisul Stanca Soimilor si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.