Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Castrul Arutela  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Castrul Arutela - Judetul Valcea

Castrul Arutela, Ascunzis - Judetul Valcea
gc.plus.ro/2706.php
GR2706

Azi monument istoric, castrul a fost construit in ultimul an de domnie a imparatului Hadrian (117-138), facand parte din linia de aparare impotriva atacurilor barbarilor, Limes Alutanus.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Castrul Arutela" | Login/Inregistrare | 2 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

5 Hotel pentru boschetari
la 18-09-2017
 
Dupa nereusita de la manastirea Turnu, speram sa gasesc geocutia ascunsa aici. Am parcat masina in micuta parcare de la capatul digului, de unde am coborat direct pe versantul abrupt. Exista si o poteca mai comoda, dar putin mai lunga. Cunosteam deja monumentul istoric, astfel incat m-am grabit direct la ascunzis.

Din pacate era gol, am gasit doar o punga rupta, si pielea sarpelui care pazea geocutia. Urcand in turnurile castrului, am gasit in interior culcusul unui boschetar, dar nici acesta din urma nu era acasa. Nici urma deci de boschetar, sarpe, si geocutie.


1 Cutie Arutela
la 18-09-2014
 
Aam gasit-o, e acolo. Se ajunge usor, din soseaua principala se face pe varianta ocolitoare a Caciulatei / Calimanestiului. Atentie la indicatoare. era pazita de ... un sarpe. revin cu foto.


 
Poze geoascunzis

Arutela
Arutela - Arutela


Locuri apropiate
Manastirea Turnu
1.4 km, 31 m dif.niv.
Caciulata - Calimanesti
2.21 km
Pausa - Calimanesti
2.76 km
Calimanesti
3.46 km
Schitul Ostrov
3.88 km, 16 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.