Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching

Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Apa Rosie - Baile Tusnad  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Apa Rosie - Baile Tusnad - Judetul Harghita

Apa Rosie - Baile Tusnad, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/503.php
GR0503

Apa Rosie - Baile Tusnad

AtentieAccesul la geocutii, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

O scurta prezentare a jocului

Autentificare/Inregistrare

"Apa Rosie - Baile Tusnad" | Login/Inregistrare | 3 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Daca ati gasit sau puneti un TravelBug sau un GeoCoin in vreo cutie, se anunta pe .com. GeoKrety se anunta pe geokrety .org. Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de ascunzisuri.
...


Ai gasit ascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

3 In loc de Becks, Skol
la 19-05-2017
 
In aceasta dupa masa am vizitat din nou mai multe ascunzisuri din Baile Tusnad. Am pus cate o geocutie noua sub podul CFR, la izvorul din santul Komlos, respectiv la Apa Rosie. Deoarece geocutia veche a disparut, la fel si Becks :-) am reamenajat ascunzisul cu o preforma pet si un Skol :-)


5 Indoiala ramane
la 17-04-2017
 
Am cautat ce am cautat, as zice ca am acoperit tot ce era metalic in zona coordonatelor, ba chiar si prin prejur, insa cum n-am gasit nimic magnetic am cazut de acord ca geocutia lipseste. Totusi, avand in vedere ca partea cu Becks-ul n-am inteles-o, indoiala ramane.


 
Poze ascunzis


Baile Tusnad -


Locuri apropiate
Izvorul Alsotiszastovi GR2630
0.26 km, -1 m dif.niv.
Izvorul Varvapai GR2668
0.66 km, 53 m dif.niv.

Copyright © 2007-2016 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Joc diferit de geocaching. Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante. Atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.