Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Coastal Mirrors deals Floor Mirrors Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Manastirea Turnu  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Manastirea Turnu - Judetul Valcea

Manastirea Turnu, Ascunzis - Judetul Valcea
gc.plus.ro/422.php
GR0422

Inceputul asezarii manastirii il fac calugarii sihastrii de la manastirea Cozia care se retrageau in acest loc pentru o viata duhovniceasca mai aspra, din sec. 16. Cele dintai chilii au fost sapate in stanca, doua dintre ele ramanand pana astazi. In anul 1676 Varlaam Mitropolitul Tarii Romanesti zideste biserica si chilii, ajutat de Iane Lipscanu. Numele de Turnu il are manastirea de la turnul de observatie, care a existat in timpuri stravechi pe muntele din fata manastirii.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Manastirea Turnu" | Login/Inregistrare | 2 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

5 Geoascunzis gol de peste 3 ani
la 18-09-2017
 
Cunosteam deja locatia, deoarece ultima data cand am plecat intr-o drumetie pe muntele Cozia, mi-am lasat masina in parcarea din curtea manastirii. Nu m-am documentat inainte de calatorie, aveam doar punctele cu geocutiile negasite pe tableta. Nu stiam ca jbwolf a cautat, dar nici el nu a gasit geocutia, exact cu trei ani in urma. Aceasta a fost prima nereusita dintr-o serie de trei.


5 Manastirea Turnu
la 18-09-2014
 
Am gasit locatia, dar nu si cutia. Se poate ajunge cu masina in spatele manastirii sau pe jos. Se lasa masina pe marginea Oltului si se parcurge aprox 200 m. Priveliste foarte frumoasa din curtea interioara spre piscuri.


 
Poze geoascunzis

Manastirea Turnu
Manastirea Turnu 1 - Manastirea Turnu


Locuri apropiate
Castrul Arutela
1.4 km, -31 m dif.niv.
Caciulata - Calimanesti
3.58 km
Pausa - Calimanesti
4.04 km
Calimanesti
4.8 km
Serbanesti - Salatrucel
4.88 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.