Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Click this over here now Bedroom upgrade Scarborough House Panel Beds Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Grota sulfatara Turia  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Grota sulfatara Turia - Judetul Covasna

Grota sulfatara Turia, Ascunzis - Judetul Covasna
gc.plus.ro/205.php
GR0205

Statiunea Balvanyos se afla pe versantul sudic al muntilor Bodoc, in curbura carpatilor, la o altitudine de 840-950m. Datorita calitatilor terapeutice ale numeroaselor izvoare minerale si emanatiilor post vulcanice (mofete), statiunea ofera atat un peisaj atragator cat si excelente posiblitati de tratament.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Grota sulfatara Turia" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

3 Sfat pentru cautatori
la 10-08-2017
 
La mai putin de 10m exista si o geocutie publicata pe un alt teren de joaca. Atentie sa nu confundati. Folositi fotografia spoiler.


 
Poze geoascunzis

grota sulfatara Turia
Pestera mofeta - grota sulfatara Turia


Locuri apropiate
Altarul Sfanta Maria
0.16 km
Baile Apor
0.56 km
Izvoare tamaduitoare Baile Balvanyos
0.78 km
Baia Hammas Paraul Jombor
1.17 km
Cetatea Balvanyos
1.4 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.