Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Turnul Apor - Baile Tusnad  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Turnul Apor - Baile Tusnad - Judetul Harghita

Turnul Apor - Baile Tusnad, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/70.php
GR0070

Turnul Apor - Baile Tusnad

Data publicarii: 21.03.2008
Geocutie noua: 12.05.2017
Tip ascunzis: Geocutie traditionala, preforma pet

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Turnul Apor - Baile Tusnad" | Login/Inregistrare | 7 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Turnul se afla in renovare
la 19-05-2017
 
Dupa ce am primit din mai multe parti relatari despre turn, m-am asteptat sa gasesc turnul intr-o stare jalnica. Dar surpriza, nu era asa. Turnul se afla in renovare. Pe primul nivel sunt depozitate materiale de constructie. Pe trepte a fost montata o balustrada noua. Etajul a primit o podea noua, si se lucreaza la tencuiala. Langa turn m-a asteptat o masa si doua banci noi. Pe poteca au fost montate stalpi noi pentru indicatoare.

In plus, ultimul vizitator al ascunzisului a lasat aici o geocutie noua. Deoarece o geocutie noua a fost ascunsa intr-un ascunzis nou, de catre o alta persoana - conform regulilor noastre primesc un punct toti cei care vor gasi aceasta noua geocutie, chiar daca au gasit-o pe cea veche. La fel si eu :-) Multumesc, gabor77, pentru noua geocutie.


5 Pai nu e POI?
la 16-04-2017
 
Desi pentru duminica Pastelui aveam programata o tura de bicicleta spre Sf.Ana, o ploaie marunta si patrunzatoare ne-a facut sa ne limitam la obiective mai putin indraznete. Turnul Apor a fost o destinatie logica mai ales ca ne asteptam sa-l gasim renovat.

Spre surpriza noastra insa, am constatat ca atat turnul cat si ascunzisul necesita renovare. Drept consolare am primit totusi o frumoasa panorama catre statiune, dupa cum vedeti si din poza.

Ca si observatie, catre trekkingklub, nu inteleg de ce nu putem loga gasirea punctului de interes ca si in alte cazuri similare. La "tip de comentariu" sunt disponibile doar optiunile observatii/raspuns.


 
Poze geoascunzis

Turnul Apor Baile Tusnad
Turnul Apor - Turnul Apor Baile Tusnad


Locuri apropiate
Vila Anna Baile Tusnad
0.17 km, -63 m dif.niv.
Parcul Pompierilor Baile Tusnad
0.21 km, -34 m dif.niv.
Baia Saracilor
0.24 km, -87 m dif.niv.
Izvoarele Apor si Mikes
0.4 km, -121 m dif.niv.
Lacul Ciucas
0.42 km, -105 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.