Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Latitude desks Brand Desks Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Cascada Vanturatoarea - Muntii Cernei  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Cascada Vanturatoarea - Muntii Cernei - Judetul Caras-Severin

Cascada Vanturatoarea - Muntii Cernei, Ascunzis - Judetul Caras-Severin
gc.plus.ro/963.php
GR0963

Cascada Vanturatoarea, avand cca 40 m inaltime, este una dintre cele mai inalte, frumoase, accesibile, si cunoscute cascade din Romania.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Cascada Vanturatoarea - Muntii Cernei" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

cascada vanturatoarea cernei
Cascada Vanturatoarea - cascada vanturatoarea cernei


Locuri apropiate
Cascada din Cheile Tasnei
2.79 km, 69 m dif.niv.
Moara Dracilor Cheile Tesnei
2.9 km, 67 m dif.niv.
Poiana Lunga - Cornereva
3.79 km
Dobraia - Cornereva
3.86 km
Varful Biliana
4.56 km, 792 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.