Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching

Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Zoo Targu Mures - Platoul Cornisa - Targu Mures  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Zoo Targu Mures - Platoul Cornisa - Targu Mures - Judetul Mures

Zoo Targu Mures - Platoul Cornisa - Targu Mures, Ascunzis - Judetul Mures
gc.plus.ro/71.php
GR0071

In partea estica a orasului Targu Mures, pe platoul Cornesti se afla Gradina Zoologica, la altitudinea de 488 m si la 197 m deasupra orasului. Padurea de stejar si carpen, numita "Padurea Mare" ofera conditii ideale pentru animalele gradinii.

AtentieAccesul la geocutii, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

O scurta prezentare a jocului

Autentificare/Inregistrare

"Zoo Targu Mures - Platoul Cornisa - Targu Mures" | Login/Inregistrare | 11 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Daca ati gasit sau puneti un TravelBug sau un GeoCoin in vreo cutie, se anunta pe .com. GeoKrety se anunta pe geokrety .org. Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de ascunzisuri.
...


Ai gasit ascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Zoo Targu Mures
la 26-12-2011
 

Ascunzisul era foarte tare  :)


1 Re: Zoo Targu Mures
la 20-05-2011
 
Am gasit geocutia. TFTC!
In: breloc camila
Out: Nimic


 
Poze ascunzis

Zoo Targu Mures
Leu 1 - Zoo Targu Mures


Locuri apropiate
Gradina botanica Targu Mures GR2578
0.72 km, -128 m dif.niv.
Universitatea de Medicina si Farmacie GR2583
0.94 km, -147 m dif.niv.

Copyright © 2007-2016 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Joc diferit de geocaching. Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante. Atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.