Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Sapte Scari  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Sapte Scari - Judetul Brasov

Sapte Scari, Ascunzis - Judetul Brasov
gc.plus.ro/7.php
GR0007

Cheile Sapte Scari sunt situate in partea central-vestica a Muntilor Piatra Mare, la o altitudine medie de 980 m, nu departe de Valea Timisului (Dambu Morii), pe paraul Sapte Scari, afluent de stanga al Vaii Sipoaie. Sunt cele mai mari si spectaculoase chei din intreg arealul Masivului Piatra Mare.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Sapte Scari" | Login/Inregistrare | 2 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

5 9 din cele... 7 scari
la 24-03-2018
 
Desi am fost si vara, nu puteam rata peisajele unice de iarna. Am vizionat episodul emisiunii "Pe poteci" de pe net si am ramas nostalgic. Asa ca la drum, e necesar doar putin... noroc!


3 Verificare cutie Sapte Scari
la 03-09-2010
 
In data de 3 septembrie 2010 am verificat geocutia, care este in stare buna. Am pus in cutie Trekking GeoKret 2.


 
Poze geoascunzis

Canyon Sapte Scari Dambul Morii
Dambul Morii - Canyon Sapte Scari Dambul Morii


Locuri apropiate
Prapastia Ursului
0.51 km
Sirul Stancilor
1.35 km
Pestera cu Gheata Piatra Mare
1.69 km, 317 m dif.niv.
Varful Piatra Mare
1.69 km, 770 m dif.niv.
Babele de sub varful Piatra Mare
1.83 km, 714 m dif.niv.

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.