Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching

Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana - Judetul Harghita

Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/68.php
GR0068

Lacul Sfanta Ana este singurul lac de crater de la noi din tara. Se gaseste in masivul Puciosu (Ciomatu), intr-un crater nedrenat, geaman cu craterul Mohos. Oglinda lacului ce ocupa o suprafata de 22 ha se afla la 950 m altitudine si cuveta are o adancime maxima de 7 m. Rezervatia ocupa si versantii craterului pentru a conserva atat lacul, cat si suprafata de pe care se scurg in lac apele de precipitatie. In partea de est a lacului se afla o turbarie lata de 8-10 m, in care cuibaresc ratele sulitar.

AtentieAccesul la geocutii, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

O scurta prezentare a jocului

Autentificare/Inregistrare
 
Poze ascunzis

Lacul Sfanta Ana
Lacul Sfanta Ana - Lacul Sfanta Ana


Locuri apropiate
Tura de lac Lacul Sfanta Ana GR2937
0.01 km
Capela Sfanta Ana GR0332
0.85 km

Copyright © 2007-2016 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Joc diferit de geocaching. Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante. Atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.