Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana - Judetul Harghita

Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/68.php
GR0068

Lacul Sfanta Ana este singurul lac de crater de la noi din tara. Se gaseste in masivul Puciosu (Ciomatu), intr-un crater nedrenat, geaman cu craterul Mohos. Oglinda lacului ce ocupa o suprafata de 22 ha se afla la 950 m altitudine si cuveta are o adancime maxima de 7 m. Rezervatia ocupa si versantii craterului pentru a conserva atat lacul, cat si suprafata de pe care se scurg in lac apele de precipitatie. In partea de est a lacului se afla o turbarie lata de 8-10 m, in care cuibaresc ratele sulitar.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana" | Login/Inregistrare | 8 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

3 Lacul Sf Ana, lipsa semnal gsm
la 17-07-2016
 
Sfat pt cei care ajung si vor sa gaseasca cutiutele: salvati.va detaliile despre ascunzis, foto, etc. caci la lacul sf ana semnalul gsm este slab, cel putin pe vodafone nu am reusit o legatura la internet rezonabila astfel incat sa pot vizualiza detaliile despre cutie. Succes.


1 Re: Lacul Sfanta Ana
la 21-05-2011
 
În ploaie, dar am găsit și această geocutie.
Este un ascunziș foarte bun.


 
Poze geoascunzis

Lacul Sfanta Ana
Lacul Sfanta Ana - Lacul Sfanta Ana


Locuri apropiate
Tura de lac Lacul Sfanta Ana
0.01 km
Capela Sfanta Ana
0.85 km
Copacul lui Tarzan
1.28 km
Varful Ciomatu Mare
1.43 km
Tinovul Mohos
1.66 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.