Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Fine quality Theodore Alexander Cabinet Accent Cabinet Stylish home space. Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Valea Intunecoasa  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Valea Intunecoasa - Judetul Harghita

Valea Intunecoasa, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/677.php
GR0677

Valea Intunecoasa este un sat apartinand comunei Lunca de Jos. Este compus dintr-o serie de case presarate dealungul vaii paraului Valea Intunecoasa, afluent din stanga al raului Trotus. In jurul anilor 1900 s-au construit aici bai de apa minerala, foarte apreciate pentru puterea lor curativa. Langa cladirea baii gasim si un izvor cu o apa minerala foarte buna la gust.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Valea Intunecoasa" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Valea Intunecoasa
Stanca deasupra satului - Valea Intunecoasa


Locuri apropiate
Valea Intunecoasa - Lunca de Jos
0.63 km
Lunca de Jos
1.27 km
Valea lui Antaloc - Lunca de Jos
1.42 km
Paltinis-Ciuc - Lunca de Sus
1.63 km
Valea Capelei - Lunca de Jos
2.35 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.