Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Guildmaster Dining Tables deals Dining room interior design idea. Dining Tables Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Lacul Poiana Uzului  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Lacul Poiana Uzului - Judetul Bacau

Lacul Poiana Uzului, Ascunzis - Judetul Bacau
gc.plus.ro/667.php
GR0667

Despre Lacul Poiana Uzului, mentionam ca data oficiala a nasterii sale, anul 1973, cand a fost terminat barajul (constructia a inceput din 1965). Barajul, din beton, cu contraforti, este inalt de 84 m. Lacul din spatele sau are o lungime de cca 3,5 km si o adancime maxima de 65 m.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Lacul Poiana Uzului" | Login/Inregistrare | 2 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Un ascunzis de exceptie
la 27-09-2015
 
Fara a da mai multe amanunte despre locatia ascunzisului - dacat a facut-o cel care a ales-o - nu putem trece cu vederea frumusetea locului. A fost o surpriza de exceptie pentru care multumim trekkingklubului!

Ascunzisul propriu-zis este relativ usor de dibuit; noi am reusit chiar si in conditiile de semiobscuritate ale unei dis-de-dimineti de toamna.

(Am preluat parte din acest comentariu la descrierea ascunzisului. Multumim pentru comentariu! - moderator)


1 Lacul Poiana Uzului
la 27-08-2015
 
Locatie spectaculoasa, neexploatata din punct de vedere a agrementului lacustru, abandonata ca obiectiv turistic (motelul, drumul de coasta, electrificare), asteapta timpuri mai bune. Sau edili mai gospodari.


 
Poze geoascunzis

Lacul Poiana Uzului
Baraj - Lacul Poiana Uzului


Locuri apropiate
Salatruc - Darmanesti
2.39 km
Cascada Nasolea
5.11 km, 26 m dif.niv.
Lacul Filigeni Obcina Laposului
5.6 km, 78 m dif.niv.
Cascada Supanu
6.36 km, 66 m dif.niv.
Darmanesti
7.27 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.