Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Cascada Nasolea  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Cascada Nasolea - Judetul Bacau

Cascada Nasolea, Ascunzis - Judetul Bacau
gc.plus.ro/666.php
GR0666

Numele cascadei, aflata, de fapt, pe raul Uz, este luat de la cel al muntelui pe la baza caruia curge, Nasolea Mare, acelasi ca si al paraului a carui gura de varsare in Uz este putin in amonte fata de cascada.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Cascada Nasolea" | Login/Inregistrare | 2 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Pe o vreme ... nasoala la Cascada Nasolea
la 27-09-2015
 
Ascunzisul se afla in amonte fata de cascada, de langa uriasele radacini despre care se vorbeste in indicatie, putand sa avem o imagine a canalului cu marmite prin care curge Uzul, inainte de a forma cascada.

Dupa ce am localizat ascunzisul cu GPS-ul, ne-au ajutat in gasirea cutiei literele GC - probabil refacute de SorinIov, caruia ii multumim - inscrise pe cioata ramasa din ... proprietarul radacinilor.

(Am mutat o parte a acestui comentariu la descrierea ascunzisului, bineinteles cu indicarea autorului. Multumim pentru completarea descrierii! - moderator)


1 Cascada Nasolea
la 27-08-2015
 
Locatia este pe malul drept al raului Uz. Copacul nu mai este, dar radacinile da. Cascada e pusa mai bine in valoare vizionata de pe malul stang. Acces pe la bariera de langa podul din aval.


 
Poze geoascunzis

Cascada Nasolea
Cascada Nasolea - Cascada Nasolea


Locuri apropiate
Izvorul de la Botul Farcului
3.3 km, 718 m dif.niv.
Lacul Poiana Uzului
5.11 km, -26 m dif.niv.
Valea Uzului
5.21 km, 153 m dif.niv.
Valea Uzului - Sanmartin
5.49 km
Salatruc - Darmanesti
7.46 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.