Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps High-class Ultimate Sets Stylish bedroom furnishing Bedroom Set Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Varful Tihu  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Varful Tihu - Judetul Mures

Varful Tihu, Ascunzis - Judetul Mures
gc.plus.ro/660.php
GR0660

Varful Tihu, 1799 m, este un con secundar ce domina o regiune periferica din flancul sudic al Muntilor Calimani. In jurul varfului gasim stanci cu forme bizare, asemenea unor sfincsi.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Varful Tihu" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Locuri apropiate
Cascada Tihu
1.77 km, -518 m dif.niv.
Varful Tatarului
3.02 km, -264 m dif.niv.
Varful Pietros II.
4.76 km, 303 m dif.niv.
Varful Pietros
4.77 km, 300 m dif.niv.
Varful Bistriciorul
7.49 km, 190 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.