Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Varful Bistriciorul  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Varful Bistriciorul - Judetul Mures

Varful Bistriciorul, Ascunzis - Judetul Mures
gc.plus.ro/659.php
GR0659

Bistriciorul este cel mai inalt varf din partea vestica a Calimanului, de unde putem admira intreaga panorama a cupolei vulcanice, pana departe spre Rodna si Ceahlau.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Varful Bistriciorul" | Login/Inregistrare | 3 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Re: Varful Bistriciorul
la 20-08-2012
 
A fost o revelatie faptul ca am gasit aceasta geocutie pentru ca am gasit-o intamplator in timp de adunam servetelele si alte gunoaie lasate de altii pe Varful Bistriciorul, la 1990 m. Uitandu-ma dupa chestii albe pe jos, am vazut ceva sub niste pietre unde e tabla veche cu vf. Bistriciorul si asa am descoperit comoara. Stiam despre astfel de "jocuri", insa nu am cautat dinadins geocutia. Mi-a fost clar ca totul s-a intamplat cu un motiv in acea zi sus pe varf. E interesant ca nu e deloc greu sa ajungi pana sus in varf, chiar daca ultima 100m e foarte abrupta si mai anevoioasa, iar cutia poate fi usor gasita de cineva care "cauta comori" sau strange gunoaiele, ca si mine.

Succes! Am lasat ceva folositor, pentru cei care o gasesc dupa mine :)


 
Poze geoascunzis

Locuri apropiate
Cascada Tihu
6.26 km, -708 m dif.niv.
Varful Tihu
7.49 km, -190 m dif.niv.
Varful Tatarului
7.69 km, -454 m dif.niv.
Dornisoara - Poiana Stampei
9.37 km
Varful Pietros II.
9.73 km, 113 m dif.niv.

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.