Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Turnul Olarilor - Sibiu  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Turnul Olarilor - Sibiu - Judetul Sibiu

Turnul Olarilor - Sibiu, Ascunzis - Judetul Sibiu
gc.plus.ro/553.php
GR0553

Zidul de pe strada Cetatii din Sibiu isi pastreaza aspectul din a doua jumatate a secolului XV, cand a fost refacut din caramida, prevazut cu drumul de straja. Strada Cetatii este flancata de trei turnuri de aparare care apartin celei de-a treia centuri de fortificatii. Acestea poarta numele breslelor raspunzatoare cu constructia, intretinerea, apararea si repararea lor: Turnul Dulgherilor, Turnul Olarilor ši Turnul Archebuzierilor.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Turnul Olarilor - Sibiu" | Login/Inregistrare | 4 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Re: Turnul Olarilor
la 07-08-2012
 
Nice parc. TFTC!!!Usor de gasit!!


1 Re: Turnul Olarilor
la 15-06-2012
 
Era bine fixata intre caramizi, are un log si un creion mic. 
 
Poze geoascunzis

Sibiu Turnul Olarilor
Ascunzisul - Sibiu Turnul Olarilor


Locuri apropiate
Turnul Zincarilor Sibiu
0.15 km, -1 m dif.niv.
Biserica catolica Sibiu
0.38 km, 0 m dif.niv.
Sibiu
0.45 km
Biserica Sfantul Ioan Sibiu
0.49 km, -3 m dif.niv.
Podul Minciunilor
0.52 km, 2 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.