Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Gorgeous Bestmasterfurniture Sectionals Fabric Sectional Fabric SectionalGeocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Apa Rosie - Baile Tusnad  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Apa Rosie - Baile Tusnad - Judetul Harghita

Apa Rosie - Baile Tusnad, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/503.php
GR0503

Apa Rosie - Baile Tusnad

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Apa Rosie - Baile Tusnad" | Login/Inregistrare | 4 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

5 Trei culori
la 11-03-2018
 
Am incheiat excursia in zona cu o partida de... ski! Am cercetat si imprejurimile, si asa am gasit herghelia si apa rosie. Interesant mijloc de promovare a apelor din zona. Zapada si padurea completeaza peisajul.


3 In loc de Becks, Skol
la 19-05-2017
 
In aceasta dupa masa am vizitat din nou mai multe ascunzisuri din Baile Tusnad. Am pus cate o geocutie noua sub podul CFR, la izvorul din santul Komlos, respectiv la Apa Rosie. Deoarece geocutia veche a disparut, la fel si Becks :-) am reamenajat ascunzisul cu o preforma pet si un Skol :-)


 
Poze geoascunzis


Baile Tusnad -


Locuri apropiate
Izvorul Alsotiszastovi
0.26 km, -1 m dif.niv.
Izvorul Varvapai
0.66 km, 53 m dif.niv.
Varful Cetatii I.
0.9 km
Sub podul CFR
0.97 km, -32 m dif.niv.
Varful Cetatii II.
1.02 km, 376 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.