Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching

Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Parcul Pompierilor - Baile Tusnad  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Parcul Pompierilor - Baile Tusnad - Judetul Harghita

Parcul Pompierilor - Baile Tusnad, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/444.php
GR0444

Ascunzisul Parcul Pompierilor Baile Tusnad

AtentieAccesul la geocutii, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

O scurta prezentare a jocului

Autentificare/Inregistrare

"Parcul Pompierilor - Baile Tusnad" | Login/Inregistrare | 4 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Daca ati gasit sau puneti un TravelBug sau un GeoCoin in vreo cutie, se anunta pe .com. GeoKrety se anunta pe geokrety .org. Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de ascunzisuri.
...


Ai gasit ascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Masinaria infernala
la 15-04-2017
 
Din tot weekendul la Tusnad, Parcul Pompierilor a fost ascunzisul preferat al fiului meu. O fi din cauza ca e intr-un loc public, si in acelasi timp retras, sau din cauza ca l-am lasat sa caute singur, sa sara gardul viu si apoi sa cotrobaie prin maruntaiele masinariei infernale, ... nu stiu! Cert e ca i-a placut. Multumim trekkingklub pentru cache.


1 Re: Parcul Pompierilor
la 22-07-2011
 
Intr-o plimbare alaturi de trekkingklub, am gasit-o.


 
Poze ascunzis

Baile Tusnad Parcul Pompierilor
Inscriptie - Baile Tusnad Parcul Pompierilor


Locuri apropiate
Baia Saracilor GR2591
0.04 km, -53 m dif.niv.
Vila Anna Baile Tusnad GR0123
0.09 km, -29 m dif.niv.

Copyright © 2007-2016 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Joc diferit de geocaching. Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante. Atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.