Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Lacul Ciucas - Baile Tusnad  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Lacul Ciucas - Baile Tusnad - Judetul Harghita

Lacul Ciucas - Baile Tusnad, Ascunzis - Judetul Harghita
gc.plus.ro/436.php
GR0436

Lacul Ciucas din mijlocul statiunii Baile Tusnad a fost creat in scopuri turistice, folosindu-se de apa raului Olt. Astazi langa lacul Ciucas gasim restaurantul Stanca Soimilor, care dispune pe langa restaurant si de o terasa amenajata intr-un cadru natural si un octogon intr-un cadru deosebit, in mijlocul lacului.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Lacul Ciucas - Baile Tusnad" | Login/Inregistrare | 3 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

5 Frozen... pictures
la 10-03-2018
 
Au inghetat pana si... imaginile! La plimbare pe malul Oltului am descoperit lacul inghetat, ca si interesul pentru acea pasarela spre foisor. Sper in vremuri mai bune, sau ca odinioara!


1 Re: Lacul Ciucas
la 22-07-2011
 
In vizita cu trekkingklub si doua prietene ale lui, le-am lasat pe ele sa se delecteze cautand cutia.


 
Poze geoascunzis

Baile Tusnad lacul Ciucas
De pe lacul Ciucas - Baile Tusnad lacul Ciucas


Locuri apropiate
Baia Saracilor
0.18 km, 18 m dif.niv.
Parcul Pompierilor Baile Tusnad
0.21 km, 71 m dif.niv.
Vila Anna Baile Tusnad
0.27 km, 42 m dif.niv.
Baile Tusnad
0.29 km
Izvorul din paraul Minei
0.41 km, 2 m dif.niv.

Copyright © 2007-2019 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.