Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Cascada Putnei  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Cascada Putnei - Judetul Vrancea

Cascada Putnei, Ascunzis - Judetul Vrancea
gc.plus.ro/419.php
GR0419

Cascada Putnei (Saritoarea Putnei) a fost declarata Monument al Naturii in anul 1973, cand au fost realizate primele amenajari pentru vizitare. In prezent Cascada Putnei este inclusa in Parcul Natural Putna Vrancea, ca zona de management durabil.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Cascada Putnei" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Prima cutie geotrekking gasita de noi
la 12-07-2015
 
Am gasit cutia ieri impreuna cu fiul meu, Rares. :o) In drum spre Cheile Tisitei, unde ne propusesem sa plasam prima noastra cutie, ne-am oprit si la Cascada Putnei, pe care o vizitasem de mai multe ori in trecut, fara sa stiu de existenta jocurilor cu GPS. Cutia e usor de gasit dupa ce citesti indiciul si vezi ultima poza din galerie.

Am programat vizita devreme (8:30) ca sa nu fim deranjati de vizitatorii care apar in numar mare mai ales in weekend si, intr-adevar nimei nu ne-a deranjat in timpul operatiunilor. Cutia se prezinta in stare relativ buna. Doar log-ul era putin umed. L-am uscat un pic insa nu am avut pliculet ermetic de plastic la noi ca sa-l protejam mai bine. Am lasat si o jucarie (un omulet lego) pentru primul copil care va vizita locatia dupa noi.

La plecare am observat ca ajunsesem chiar inaintea celor de la Parcul Putna Vrancea care taxeaza la intrare turistii, asa ca am facut si o economie de cativa lei. :))

Multumim trekkingklub pentru cutie si spor la cautare celor care viziteaza cascada!


 
Poze geoascunzis

Cascada Putnei
Intrare - Cascada Putnei


Locuri apropiate
Varful Tisaru Mare
3.09 km, 654 m dif.niv.
Tunelul Mare Cheile Tisitei
4.27 km, 227 m dif.niv.
Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei
4.43 km, 228 m dif.niv.
Stramtura Cozei
5.02 km, 14 m dif.niv.
Stanca Gurguiata
5.11 km, 851 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.