Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Lacul Vulturilor  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Lacul Vulturilor - Judetul Buzau

Lacul Vulturilor, Ascunzis - Judetul Buzau
gc.plus.ro/407.php
GR0407

Lacul Vulturilor sau Lacul fara Fund se afla in Muntii Siriului, pe versantul Malaia, intr-o zona salbatica, foarte putin umblata de turisti.

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Lacul Vulturilor" | Login/Inregistrare | 2 comentarii | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

5 Cuibul Vulturilor
la 21-05-2017
 
Intr-o drumetie postata pe site-ul munte si flori, urmand traseul triunghi albastru pe apa Crasna Urlatoare din jud. Covasna, am descoperit frumusetea salbatica a locului. Cum aici ajung doar turisti responsabili, se pot adaposti in anexa cabanei de vanatoare, amenajata cu priciuri. Exista un izvor captat in vecinatatea lacului, sub coasta varfului Mălâia. De sus privelistea este coplesitoare, oriunde-ti indrepti privirea. Inca se mai vad transee si locasuri de tragere. Am cautat cutia, impreuna cu d-l Puscarciuc, dar nu mai este.


5 Confirmare esec
la 21-05-2017
 
Asa cum a mentionat si Sorin Iov, am cautat in zadar cutia, bazandu-ne doar pe coordonatele ascunzisului si pe precizia GPS-ului (neexistand o fotografie), care ne-a tinut langa gardul imprejmuitor al cabanei de langa lac, in apropierea portii. Intre scandurile gardului n-am gasit decat un cpat de bat ce obtura un spatiu gol!


 
Poze geoascunzis

pod Buzau
Pod pe Buzau - pod Buzau


Locuri apropiate
Varful Malaia Muntii Siriu
0.74 km, 214 m dif.niv.
Cheile Vaii Stanii
10.24 km, -194 m dif.niv.
La Lanturi Zaganu
12.56 km, 319 m dif.niv.
Varful Gropsoarele
12.7 km, 430 m dif.niv.
La Rascruce - Muntii Ciucas
12.72 km, 361 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.