Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate gps Pretty Loon Desks L Shape Corner Desk Fashionable home office interior. Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Pasul Tihuta  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Pasul Tihuta - Judetul Bistrita-Nasaud

Pasul Tihuta, Ascunzis - Judetul Bistrita-Nasaud
gc.plus.ro/377.php
GR0377

Pasul Tihuta

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Pasul Tihuta" | Login/Inregistrare | 0 comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

 
Poze geoascunzis

Pasul Tihuta
9971 - Pasul Tihuta


Locuri apropiate
Piatra Fantanele - Tiha Bargaului
1.8 km
Ciosa - Tiha Bargaului
4.89 km
Dornisoara - Poiana Stampei
7.41 km
Casoi - Poiana Stampei
9.28 km
Lacul Colibita
9.69 km, -26 m dif.niv.

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.