Cautare de comori, cu sau fara gps - Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Coordonate GPS - Joc diferit de geocaching Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Joc de aventura diferit de geocaching - Cautare de comori, cu sau fara gps - Coordonate GPS
 Geodrumetie +.ro  Login  Suport  Wildlife spotting  

English Romanian

Login
Nume utilizator

Parola


Wildlife spotting - Judetul Ilfov

Wildlife spotting, Ascunzis - Judetul Ilfov
gc.plus.ro/376.php
GR0376

Geocutia Padurile biciclistilor - Wildlife spotting

Padurea Snagov, una din ramasitele codrilor Vlasiei, este strabatuta de nenumarate drumuri forestiere si poteci pe care se poate merge cu bicicleta. Puteti avea norocul de a vedea diverse specii de pasari, iepuri, caprioare, mistreti. (atentie!)

AtentieAccesul la geoascunzisuri, descrieri, coordonate gps, harti, comentarii, poze, se face pe mai multe nivele, dupa autentificare!

Autentificare/Inregistrare

"Wildlife spotting" | Login/Inregistrare | 1 comentariu | Cauta in comentarii
Este interzisa copierea pozelor, textelor, descrierilor, datelor gps de pe Geotrekking+.ro fara acordul autorului de drept. Informatia si continutul descarcat de catre utilizatori poate fi folosit numai pentru drumetii personale, resp. cautare de comori in cadrul terenului nostru de joaca.

Toate informatiile oferite apartin celui care le-a postat. Nu ne asumam responsabilitatea pt. continutul publicat, pentru obiectele puse sau scoase din geocutii, sau pentru eventualele accidente cu ocazia cautarii de geoascunzisuri.
...


Ai gasit geoascunzisul si doresti sa anunti acest lucru? Ai un comentariu? Login/inregistrare

1 Re: Wildlife spotting
la 14-12-2009
 
Nice!


 
Poze geoascunzis

Locuri apropiate
Manastirea Tiganesti multi
8.47 km
Statuia lui Mark Twain
22.2 km
Carnetelul calatorului
25.02 km
Cruce de piatra din 1852
25.35 km
Baia turceasca Curtea Veche
26.1 km

Copyright © 2007-2018 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori, geotrekking, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice. Site realizat pe baza de php-nuke.